Гръм и мълнии разцепиха ВИП Брадър

Гръм и мълнии разцепиха ВИП Брадър
3.5 (70%) 2 votes

Ути удари с юмрук по масата

Гръм и мълнии разцепиха спокойствието в къщата на ВИП Брадър.

Известният телевизионен готвач Ути Бъчваров оплю живите участия на рапъра Криско.
Според него посланията, текстовете и вида му в момента, са повече от ужасни. Той подчерта, че към днешна дата хип-хопът е в пъти по-низък и агресивен.

С тези си думи Ути Бъчваров изненада съквартирантите си във ВИП Брадър. Те бяха изречени по време на дебата за родната музика и по-специално за рапа.
Известният кулинар изяви недоволството си от факта, че се появяват едри, мургави бандити, които пеят: „Ние ще ви, ние ще ги, ние ще ви направим на салата”. Според него субектите, изпълняващи този вид музика изглеждат доста долнопробно и сричат, вместо да пеят.

ВИП Брадър

Ути удари с юмрук по масата

Ути Бъчваров посочи, че малко или много хората слушат английски и американски песни, въпреки че преобладаващата част от тях не са наясно за какво точно иде реч в тях. Въпреки всичко не може да се отрече, че българинът е голям поклонник на чуждата музика.

Напрежението в къщата на ВИП Брадър се нагнети още повече, когато Жана Бергендорф се опита да защити колегата си. Тя се опита да обясни, че Криско наистина пее и има голям талант. Опитите й обаче бяха прекъснати от ентусиазма на известния кулинар.

Той бе категоричен, че Криско може да е супер професионалист, но би искал като излезе на сцената да си постави табела с надпис: „Аз плея на плейбек”. Ути Бъчваров поясни, че това е същото като той да отиде някъде да претопли някаква манджа на микровълновата и да я поднесе на хората с думите: „Хайде яжте замразена храна”.

Най-едроабаритният съквартирант във ВИП Брадър не се посвени да покаже кръшни движения, уж като имитация на хип-хоп идола на България.
Повече от ясно е, че няма как всички да са почитатели на даден певец и вероятно подобни спорове между съквартирантите в къщата ще има и занапред, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар