Опасна кокетка: Миглена Ангелова свалила 5 кг. преди Вип Брадър с този метод! (още подробности)

Миглена Ангелова свалила пет кила, преди да влезе в Къщата
0

Миглена Ангелова може да е по-възрастна от повечето жени в Къщата, но определено още хваща окото!

Устатата водеща Миглена Ангелова и Кака Лили са най-възрастните дами в Къщата на Вип Брадър. Ако Лилия Вучкова обаче е определяна от повечето зрители и съквартиранти едва ли не за баба, то в журналистката има още доста хляб.

Макар че може да го играе майка на Жана Бергендорф, Деси Цонева и Глория, Миглена Ангелова още хваща окото – дори може би повече от някоя от последните три.

Миглена Ангелова
Миглена Ангелова свалила пет кила, преди да влезе в Къщата

А и няма как да бъде друго яче, когато тя продължава всекидневно и упорито да се грижи за визията си. Близки до обкръжението й източници издадоха как Ангелова е успяла да се приведе в перфектна форма и да свали пет килограма от фигурата си за началото на формата.

Тя постигнала този уникален резултат само за около десетина дни, през които буквално се наливала с вода. За цялото денонощие й се събирали около четири литра от животворната течност, а храната била строго ограничена и разпределена в порции като за джуджета.

„Закуската при нея изобщо липсваше. Залагаше на кафе и много вода като първата за деня задължително беше топла. На обед и вечерта ядеше само риба или пилешко с гарнитура от зеленчуци, а за следобедна закуска хапваше по половин кофичка кисело мляко с почти никаква масленост. Самите порции са особено важни, защото месото в тях беше не повече от сто грама“, разкриват източниците.

Очевидно този режим на хранене си струва, защото в Къщата Миглена Ангелова изглежда по-слаба дори от най-младата от всички – певицата и идол на тийнейджърите Жана Бергендорф.

Да я видим само как сега ще мели брашното с Ирина Тенчева след снощната вечер, когато изсипа купища обиди за нея по време на вторите номинации в шоуто.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.