Шок: Истината за любовта на Роро и Миро втрещи съквартирантите!

Шок: Истината за любовта на Роро и Миро втрещи съквартирантите!
5 (100%) 1 vote

Истината за ориентацията на Роро Кавалджиев шокира съквартирантите!

Роро Кавалджиев ближе любовни рани във ВИП Брадър. Водещият от музикална телевизия ММ имал дългогодишна връзка.

Но той нямал женско име, а се казвал Миро. Синеокият красавец и сина на Вили Кавалджиев живеели близко, блок до блок в софийския квартал „Лагера”.

Роро

Роро имал своята голяма любов, но се разделили

Тяхната любов била още от тийнейджърските години. Десетина години двамата били неразделни, но непрекъснатите скандали и ревността сложила край на дългогодишната им връзка.

Причината за раздялата била приятеля на Рорко, който не издържал на непрекъснатите обвинения и скандали. Синеокият красавец бил пиар в същата медия, в която работел и сина на музиканта.

Любовта им е като в турски сериал и двамата продължават да има тръпка един към друг, въпреки че са разделени. В живота си Роро е имал една или две по-сериозни връзки.

Въпреки че не говори открито за своята сексуалност, близки авери и роднини са наясно, че Роро никога не е бил с жена. Той има в обкръжението си жени, но те са му само приятели, разкриват близки до водещия.

„Роро харесва млади, красиви и атлетични момчета”, разкриват предпочитанията му запознати с любовните му трепети.

Въпреки че участникът във ВИП Брадър все още страда по голямата си любов, той вече е вдигнал мерника на друг свой съквартирант.

Бдителните зрители на реалите формата са категорични, че Роро трайно е залитнал по милионера Борислав Комсийски. Той обаче е апетитна хапка и по него си падат куп жени в шоуто.

Към него хищни ръце е протегнала мъжемелачката Миглена Ангелова, както и позабравената поп фолк певица Рени. Определено има и още желаещи за сърцето и леглото на богатия младеж.

На клона се нареди и фолкаджийката Емануела. Големия брат й постави задача да се прави вътре на гадже на богаташа, а тази роля доста й допада, категорични са и нейните фенове.

Затова Роро няма шанс с Боби. „Борислав е стопроцентов мъж и няма да обърне никакво внимание на Роро. Той само ще си остане с напразните надежди”, категорични са и близки до бизнесмена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар