Ана Баракова се фука с ново гадже – студент

Ана Баракова се фука с ново гадже – студент
5 (100%) 1 vote

Ана Баракова заби млад мъж, крие самоличността му

Ана Баракова все по-често отсъства от заседанията на Парламента заради гаджето си

Ана Баракова се фука с ново гадже, неин състудент. От известно време насам скандалната депутатка лети на крилете на любовта, а причината е млад мъж, който също като нея учи в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Именно там пловдивчанката записа криминалистика с обяснението, че иска да е в час с темата, тъй като лидерът на „Атака“ Волен Сидеров я заплашвал.

Ана Баракова с ново гадже

Ана Баракова с ново гадже

Баракова крие упорито новата си връзка, тъй като масово колегите й я свързваха преди с кого ли не – първо с пловдивския депутат и бизнесмен Атанас Ташков, който си е щастливо женен, след това с тайнствен мъж, с когото се караше в депутатския апартамент, после с депутата и ММА боец Борислав Иглев, а след сагата с приятеля й с поршето, на което бе лепнат депутатският й пропуск, Баракова категорично отказва да афишира личния си живот.

Младата избраница все по-често отсъства от пленарна зала, въпреки че преди бе най-примерната и дори по време на почивката отказваше да напусне мястото си. Това вероятно е свързано с новата й любов, коментират колегите й. Въпреки че опитва да скрие избраника си, депутати хихикат, че Баракова отново се е провалила. На романтична разходка тя е снимана от младия мъж, по чийто силует и червени къси гащи ясно личи кой е фотографът, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар