Елена Йончева се фука с военен джип (Папарашки снимки)

Елена Йончева се фука с военен джип (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

ата Елена Йончева се придвижва с военен джип

Известната журналистка Елена Йончева се движи с джип, който се отличава с не само висока степен на проходимост, но и с изключително висока степен на сигурност. Папарак на „Ретро“ засече, че известната дама вози наследника си във военен джип. Возилото, с което тя се придвижва из софийски улици, подхожда повече за кола за правене на репортажи в размирна Сирия.

Мощната машина, която е собственост на Елена Йончева, е от модификациите на Хамър. От ръководството на БСП коментират, че русокосата журналистка се сдобила с возилото покрай работата си за генерал Румен Радев. Тя поела ангажименти за изграждането на положителния му образ в обществото, отбелязва изданието. И тъй като често й се налагало да пътува, бившата съпруга на Сергей Станишев заложила на мощното и преди всичко сигурно возило.

Още след раздялата си с него Елена Йончева се ориентирала към кросроувъри. Дълго време тя управляваше стилен „Нисан Кашкай“. За него блондинката броила 90 000 евро, тъй като желаела да притежава абсолютно всички екстри.

По всичко личи, че и този път журналистката не е изневерила на стила си и залага отново на скъпото и сигурното.

Преди няколко месеца 51-годишната блондинка стана майка за пръв път. Тя дари по-младия си любим с дете. Двамата с Пламен имат връзка от дълго.

Малкият Тео е заченат ин витро. Но въпреки това бременността на журналистката протече без усложнения. Няколко месеца след раждането на мъника, 51-годишната му майка се върна към служебните си ангажименти.

Още след като Тео се роди, тя заяви, че няма намерение да излиза за дълго в отпуск и след като се възстанови ще се върне на работа.

В момента блондинката е част от рекламна кампания на тестове за бременност, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар