Спипаха ги! Лео и Риана отново заедно (Защо крият, че са двойка?)

Спипаха ги! Лео и Риана отново заедно (Защо крият, че са двойка?)
1 (20%) 1 vote

Лео ди Каприо се събра с Риана, но продължава да се крие

Лео ди Каприо и Риана отново се появиха заедно. Светската двойка, която миналата година бе обявена за новите влюбени на Холивуд пак се събра. И пак се крият. Известният актьор бе забелязан в компанията на певицата, с която определено не скучае.

Преди година доста дълго се шумолеше, че Леонардо Ди Каприо и Риана имат тайна връзка, която обаче пазят от всички. Стигна се до там, че двойката бе снимана на романтични вечери, а на няколко пъти бяха и заловени, как се целуват в нощен клуб.

При все това те доста време не коментираха горещите слухове, които ги свързваха.

В крайна сметка звездите отрекоха тези твърдения, а днес красавицата от Барбадос официално има връзка с Дрейк, докато Лео е във връзка с модела Нина Агдал. Влюбените отричат категорично да са нещо повече от приятели, но Рири е единствената, за която Лео е правил специално парти — изненада.

Но въпреки че официално нямат никакви отношения, Рири и актьорът отново бяха забелязани заедно на рожден ден в Ню Йорк.

Звездите бяха снимани, докато отиваха от нощния клуб, въпреки че нито веднъж не бяха снимани заедно.

Какво се случва този път, остава времето да покаже.

Лео и Риана заявиха още миналата година, че нямат връзка, но отношенията им продължават да са загадка. Актьорите обикновено не крият приятелските си отношения с други звезди, но те двамата са изключително потайни. Което предизвика и доста коментари по този въпрос.

Лео и Риана отново заедно: Двойка ли са?

Лео и Риана отново заедно: Двойка ли са?

Що се отнася до Леонардо, актьорът обикновено се показва с блондинки, манекенки на Виктория Сикрет. Актьорът не крие връзките си нито с тях, нито с други звезди, като Кейт Уинслет. Риана обаче е човекът, който крие и пази постоянно от любопитни погледи. Дали отношенията им не са повече от приятелски?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар