Христина Стоичкова с втори меден месец

Христина Стоичкова с втори меден месец
2.33 (46.67%) 3 votes

Христина Стоичкова замина на втори меден месец

Щерката на Камата – Христина Стоичкова кара втори меден месец. След като младоженката прекара заедно със съпруга си три незабравими седмици на красивия гръцки остров Санторини, двамата решиха да си подарят още по-екзотично преживяване.

В момента влюбената двойка се наслаждава на любовта си на Малдивите, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“. Христина Стоичкова се похвали в мрежа с преживяванията си там. Тя сподели, че двамата с Лука се чувстват перфектно, наслаждавайки се на прекрасните гледки, които необятната океанска шир предлага.

Наследницата на Христо Стоичков се венча за любимия си в края на месец август. Сватбата й беше белязана от невероятен екшън. Камата скочи на папарак, който се опита да заснеме младоженците. Изглежда случката силно е впечатлила двамата влюбени.

Преди дни Христина Стоичкова публикува в мрежата фотос с изказване типично в стила на баща й. Чрез снимката със среден пръст младоженката ясно изказа своето отношение към случващото се.

Христина Стоичкова

Христина Стоичкова и Лука на втори меден месец в Малдивите

Само до броени дни в семейство Стоичкови се очаква още едно щастливо събитие. На бял свят ще се появи първородното внуче на Камата. Терминът на голямата му щерка е за края на този месец.

В края на юли Мика Стоичкова също сключи брак с Айкут Рамадан. До последно всички мислеха, че тя ще бъде младоженката в  Правец. Но дни преди предстоящото събитие стана ясно, че сестра й ще се венчае за дългогодишния си приятел.

Зад медийната заблуда стои добре премислен план от страна на звездната фамилия. За да избегнат медийния шум около подготовката на сватбата, Стоичкови прибегнали до това. Въпреки, че подготовката за сватбата премина незабелязано, сватбата не мина без присъствието на папараци.

;

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар