Жана Бергендорф лъже най-нагло за детството си (Вижте как я разкриха)

Жана Бергендорф лъже най-нагло за детството си (Вижте как я разкриха)
2.33 (46.67%) 3 votes

Жана Бергендорф лъже за детството си, твърди майка й

Жана Бергендорф не е израснала в сиропиталище

Жана Бергендорф лъже най-нагло в ефира на Нова телевизия, твърди майка й Анета. По думите на жената в твърденията на дъщеря й, че е отраснала в сиропиталище, няма нищо вярно. Жана се оплака пред съквартирантите във ВИП Брадър, че е отраснала в домове за сираци. Родителката й редовно я зарязвала в сиропиталища, тъй като се отдавала на любовниците си, пише БЛИЦ.

Жана Бергендорф лъже за детството си

Жана Бергендорф лъже за детството си

„Видях какво каза Жана. Няма какво да ви кажа, освен че не е вярно. Да, случвало се е да я оставя за ден-два, но това не е сиропиталище. Посягала съм, но не е била пребивана – шамар, повишаване на тон. Стандартните неща. Винаги съм я обичала и тя го знае. Не знам какво стана с нея, тя очевидно е много притеснена в това шоу и говори лъжи. Объркана е, чудя се дали не е подтикната да говори тези небивалици“, споделя майката на изпълнителката.

Анета работи от години като таксиметров шофьор. Тя бе плътно до дъщеря си по време на наркоманските скандали с нея. В момента двете са в чудесни отношения и родителката се чуди от какво е породено изригването й.

Във „ВИП Брадър“ Бергендорф сподели, че майка й и нейният любим редовно са й посягали физически.

„Израснах в сиропиталище и не ме е срам от това. Аз съм горд сирак, който се пребори с всяко едно начинание в живота. За майка ми бяха по-важни другите хора. Тя е осиновена на 6 години, а аз съм живяла от 12 до 18 години в пансион“, разказа Жана пред част от съквартирантите.

„Тя предпочете мъжете, които ме смазваха от бой. Най-лошото е, че и тя го правеше. За нея беше важно да изкарва пари“, разкри певицата пред цяла България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар