Шок в Къщата: Жана Бергендорф колабира пред съквартирантите!

Шок в Къщата: Жана Бергендорф колабира пред съквартирантите!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф припадна пред съквартирантите!

Жана Бергендорф уплаши съквартирантите си. Скандалната певица отново показа нрава си и това, че не е забравила какви ги върши извън Къщата.

Защото тя бе пусната от продуцентите заради ангажимент навън. Певицата имаше участие, но отново залитна по порока си.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф излиза от шоуто за няколко дни

Тя така се надрусала с наркотични вещества, че й станало зле. Заради това, веднага след участието си, изпълнителката побързала да се прибере в Къщата.

Но не минало много време, тя се почувствала още по-зле и колабирала. Останалите съквартиранти останали ужасени от това и веднага била извикана спешна медицинска помощ.

Лекарите прегледали участничката, дали й необходимите лекарства, разкриват близки до кухнята на шоуто.

Но това не било всичко. На Жана Бергендорф продуцентите разрешили да се прибере в дома си, за да си поеме въздух няколко дни.

Певицата ще се върне отново в къщата след като престои няколко дни навън.

Жана Бергендорф е в остър конфликт и с някои от своите съквартиранти. Тя е на нож с Деси Цонева. Дъщерята на покойния Митко Цонев също не й остава длъжна.

Двете влязоха в Къщата като приятелки, но вероятно ще се превърнат във врагове навън. Освен това певицата пропука доверието към себе си с измислената история за своето трудно детство.

Преди известно време тя сърцераздирателно разкри, че била жестоко бита от своята майка и нейните любовници. Заради което й се наложило да живее в сиропиталище от 12-та до 18-та си годишнина.

Нейни съученици обаче разкриха измамата й. Те казаха, че не само че не е малтретирана в детството си, майката на Жана била обикновена трудова жена, която и сега с пот на челото изкарва прехраната.

Тя отглеждала сама Жана и нейната сестра Ади, с четири години по-малко от певицата. Майката на певицата била много работлива и дори и сега карала таксиметровата кола дори без почивка.

Съучениците определиха Жана като чувствителна и с добро сърце, но лесно поддаваща се на манипулации и избираха за компания пропаднали хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар