Страшно стана в Къщата: Деси Цонева заплаши Жана!

Страшно стана в Къщата: Деси Цонева заплаши Жана!
5 (100%) 1 vote

В Къщата на Големия брат всичко ври и кипи. Страстите са нагнетени на макс!

Вече се оформиха първите лагери, бивши приятелки се превърнаха във врагове. Особено много това се отнася за Деси Цонева и Жана Бергендорф.

Новата седмична мисия успя да опъне нервите на съквартирантите до максимална степен. ВИП Брадър раздели участниците на марионетки и на създателите им.

Деси Цонева

Деси Цонева и Жана се хващат за косите

Неизгодното положение на куклите докара някои от тях до нервен срив и до мощно възмущение. По време на мисията, която ще трае цяла седмица създателите ще опъват конците на куклите до краен предел.

Според задачата те трябва непрекъснато да обслужват своите господари, а последните не трябва да правят нищо самички. Дори да пият вода или да се хранят.

Но само с това няма да се размине изпитанието на марионетките. Те ще бъдат изправени на ръба на нервна криза. Една сред първите, които вдигнаха „белия флаг” се оказа Кака Лили.

Тя не издържа на избухливия нрав на своя господар Ути и все по-често ще отива в спалнята, за да си почива. Кукловодите ще опъват нервите на своите кукли, а те трябва да дават само честни и точни отговори на неудобните им въпроси.

Едни от въпросите е кой от съквартирантите ги е разочаровал най-много. Другото питане, на което куклите ще трябва да дават честен отговор е в кой от съквартирантите могат да се влюбят. Освен това куклите ще бъдат подложени на пангара, за да отговорят коя от участничките е най-лошата майка.

Тези и още куп щекотливи въпроси ще бъдат „бомбандирани” марионетките, които не е възможно да не отговорят на въпросите.

След тази игра певицата Жана Бергендорф и дъщерята на Митко Цонев-Деси ще се чувстват най-прецакани. Те ще разберат, че са едни от най-лошите майки, защото не се грижат достатъчно самоотвержено за своите наследници.

Зрителите ще видят нарастващото напрежение между Деси Цонева и Жана Бергендорф и дори може да се стигне до физическа саморазправа. Един от най-спокойните съквартиранти – Роро, също ще изпуши.

Той дори ще пролее сълзи, защото ще бъде несправедливо, според него, обиден от Кака Лили. Докъде ще стигнат звездите и ще избухнат ли още по-силно заради егото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар