Родителката уличи Жана Бергендорф в лъжа

Родителката уличи Жана Бергендорф в лъжа
5 (100%) 1 vote
Майката на Жана Бергендорф – Анета, остана потресена от думите й в шоуто

Скандалната певица Жана Бергендорф хвърли бомба във „ВИП Брадър“, обяснявайки, че е отрасла в домове за сираци. Родителката й редовно я зарязвала в сиропиталища, тъй като се отдавала на любовниците си – пише „Уикенд“.

„Видях какво каза Жана… Няма какво да ви кажа, освен че не е вярно. Да, случвало се е да бъде оставяне за ден-два, но това не е сиропиталище. Посягала съм й, но не е била пребивана – шамар, повишаване на тон… Стандартните неща. Винаги съм я обичала и тя го знае. Тя очевидно е много притеснена в това шоу и говори лъжи. Чудя се дали не е подтиквана да говори такива лъжи“ – споделя пред изданието майката на певицата Анета.

Родителката на Жана Бергендорф работи от години като таксиметров шофьор. Тя бе плътно до щерка си по време на наркоманските скандали с нея. В момента двете са в чудесни отношения и майката се чуди от какво е породено изригването й.

Във „ВИП Брадър“ певицата сподели, че майка й и нейният любим редовно са й посягали физически.

Лъже ли Жана Бергендорф за тежкото си детство?

Лъже ли Жана Бергендорф за тежкото си детство?

„Израснах в сиропиталище и не ме е срам от това. Аз съм горд сирак, който се пребори с всяко едно начинание в живота. За майка ми бяха по-важни другите хора. Тя е осиновена на 6 години, а аз съм живяла от 12 до 18 години в пансион“ – разказа Жана Бергендорф пред част от съквартирантите в Къщата.
„Тя предпочете мъжете, които ме смазваха от бой! Най-лошото е, че и тя го правеше. За нея беше важно да изкарва пари“ – разкри певицата в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар