Мария Силвестър хвърли бомбата: Решението й шокира!

Мария Силвестър хвърли бомбата: Решението й шокира!
5 (100%) 1 vote

Чаровната Мария Силвестър пусна поредната бомба – така, както само тя го умее!

Мария Силвестър се кандидатира за президент, взриви мрежата с решението си!

Колоритната Мирия Силвестър се стяга за „Дондуков” 2. Подобно на Димитър Маринов, който е по-известен като Митьо Пищова, тя също се е прицелили в президентския стол.

Мария Силвестър

Мария Силвестър реши да се цани за президент, гаврата й в мрежата изби рибата

Това сподели актрисата на личния си профил в социалната мрежа. Намерението й обаче не е истинско. Това е шега, която тя пусна заради кандидатурата на скандално известния търновски плейбой.

„Ако и аз си имам петнадесет хиляди последователи в Инстаграм, дали и аз мога да се кандидатирам за президент? Обещавам, че ще го направя. Изберете ме, моля”, закачливо написа водещата под своето селфи.

Актрисата не спря с това осмиване. Тя продължи да разнищва ситуацията. Според нея това прилича на трагизъм за държавата. Кандидатурата за държавен глава на известния плейбой тя сравни с това на потъването на огромния лайнер „Титаник”.

Мария Силвестър е известна с острия си език и с позицията си на бдителен гражданин. И този път чаровницата не остана индиферентна и остро разкритикува несправедливостите.

Водещата на „Бригада нов дом” разкри, че също следи какво се случва в Къщата на Големия брат. Тя коментира и изказването на фолкаджийката Рени.

Припомняме, че в Изповедалнята поп фолк дивата каза, че връчва Нобелова награда на футболния ас Валентин Михов. Това предизвика истерия от подигравки и на позабравената певица веднага й бе лепнат прякора Рени Нобела.

А Мария Силвестър саркастично подметна, че възнамерява да пусне това отличие за кебапчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар