Зверско: Деси Цонева и Жана вдигнаха Къщата на главите си!

Зверско: Деси Цонева и Жана вдигнаха Къщата на главите си!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф и Деси Цонева трябва да бъдат разделени, за да не се избият!

В Къщата на Големия брат страстите са нажежени до макс. Жана Бергендорф и Деси Цонева се хванаха за косите.

Двете влязоха в шоуто като приятелки, но само след няколко дни вече са врагове, които не се понасят.

Деси Цонева

Жана и Деси Цонева в люта омраза една към друга

Певицата и дъщерята на покойния журналист Митко Цонев не само че са като врагове, но и не могат да се понасят повече. Двете съквартирантки се нападнаха жестоко и повече не искат да заровят томахавките.

Двете се нападнаха жестоко и емоциите преминават от една крайност в друга. Певицата обаче взе връх над останалите.

Скандалът тръгна преди това, по време на мисията, когато разбра какво са плачели всички съквартирантки. Но след това загуби веднага почва. Тя нападна Деси Цонева, че не е искрена с нея. Тя е непостоянна в мнението си и е лабилна в поведението си.

„Това си е много селска постъпка.Няма да говоря за тези постъпки. Не искам повече да разговарям с теб,ти си една лъжкиня. Няма да контактувам повече с теб. Спирам да ги говоря и да ти обръщам внимание. То бива наглост, ама чак толкова. Тя излъга пред всички, че съм я напсувала на майка, а това изобщо не е истина.Аз вече не вярвам на такива хора, достатъчно съм лъгана. Единствено мога да повярвам на нея, ако излезе пред всички и каже, че това е лъжа”, изригна Жана Бергендорф срещу внучката на Коста Цонев.

Устата Десислава Цонева също не й остана длъжна. Въпреки че бе склонна да й прости и да се примири с нея, тя все пак също я нападна яростно.

„Тя е голям инат. Непрекъснато лъже и съчинява различни истории. Не й вярвам, тя лъже. Дори когато плаче, го прави като на игра. Това е отиграно, защото в очите й няма и капчица емоция”, не й остана длъжна журналистката.

Страстите в Къщата на Големия брат продължават да са нагнетени до червено. Никоя от двете няма намерение да отстъпва и всяка продължава да напада другата. Останалите съквартиранти се опитват да ги помирят, но засега резултатите са почти нулеви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар