Лео на Жана Бергендорф не знае къде е тя (Нарочно крият от детето)

Лео на Жана Бергендорф не знае къде е тя (Нарочно крият от детето)
5 (100%) 1 vote

Лео на Жана Бергендорф не знае къде е майка му

Лео на Жана Бергендорф живее само с баща си докато майка му е във ВИП Брадър

Лео на Жана Бергендорф не знае къде е майка му. Близките на певицата нарочно крият от сина й, че тя участва във ВИП Брадър и съответно в дома им шоуто не се гледа. Това е с цел момчето да не се травмира от евентуални конфликти и скандали между певицата и останалите участници.

Лео на Жана Бергендорф не знае къде е майка му

Лео на Жана Бергендорф не знае къде е майка му

За момчето се грижи баща му и близки до изпълнителката. Датският бизнесмен Стефан, който измести фирмите си у нас, за да е по-близо до семейството си е щастлив от това. Малкият Лео и Стефан живеят в столичен квартал „Лозенец” и от няколко месеца са заедно с Жана.

Според приятели на изпълнителката, чужденецът много обичал Жана и не се отказал да промени лошите й привички

„Тя е много емоционален, добър и благороден човек. Стефан много й помогна се справи с пороците си”, разказват нейни близки.

Нейната продуцентка Саня Армутлиева също не й се сърдила за дълго и й простила прегрешенията.

Приятелите на певицата определено са доволни от представянето й в Къщата. Тя е истинска, искрена, но продуцентите на формата вероятно ще й спретнат някоя провокация.

В музикалните среди се говори, че не е трудно, да се ядоса Жана. Певицата пали от раз и една обида или шега, могат да я изкарат от равновесие.

„Деси Цонева нарочно дърпа дявола за опашката. Дано не я предизвика с нещо, защото Жана не търпи такива персони”, пишат в мрежата нейни почитатели, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар