Жана Бергендорф укрива данъци

Жана Бергендорф укрива данъци
1 (20%) 1 vote
Жана Бергендорф – уж звезда, пък нямала пари за дрехи

Певицата Жана Бергендорф заработва в сивия сектор и въпреки това няма пари за нови дрехи – пише „Уикенд“. Точно преди да влезе във „ВИП Брадър“ скандалната звезда искала да и́ отпуснат банков кредит, за да попълни гардероба си. Отказали й, защото не можела да си докаже доходите – отбелязва изданието.

Оказа се, че като изпълнител на „Вирджиния рекърдс“ Жана Бергендорф има поне 15-ина участия месечно, от които би трябвало да взима няколко бона. Тя много рядко плаща данъци за тях, защото основната част й се дава на ръка. Шефката й Саня Армутлиева държала ангажиментите й да не се обявяват пред данъчните и предоставяла фактури само при изрично поискване от хората, които плащат за участията на певицата.

Малко преди старта на „ВИП Брадър“ Жана Бергендорф установила, че й трябват нови дрехи, тъй като напоследък е понапълняла и повечето от старите вече не й стават. Оказало се обаче, че няма достатъчно пари, за да обнови изцяло гардероба си. Затова решила да изтегли кредит. „Сумата не била кой знае каква – 8000 лева, но й отказали“ – твърдят източници на изданието.

Жана Бергендорф при влизането й в Къщата

Жана Бергендорф при влизането й в Къщата

Причината – не успяла да докаже, че може да върне парите, които банката ще й даде. Доходите й се оказали недоказуеми. Певицата нямала почти никакви документи за парите, които взима. А без такива документи банките не дават кредити. В крайна сметка звездата се оказала без пари и се принудила да влезе в Къщата със старите си дрехи – тези от тях, които все още й стават – коментира в заключение изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар