Захари Бахаров е притиснат в ъгъла

Захари Бахаров е притиснат в ъгъла
5 (100%) 1 vote

Актьорът е бил притиснат по изключително груб начин

Актьорът Захари Бахаров изплака, че е притиснат в ъгъла.

Шефовете на Нова тв упражняват сериозен натиск върху него. Искането им е Захари Бахаров да влезе под покрива на ВИП Брадър, за да вдигне рейтинга на шоуто.

Оказва се, че Захари Бахаров се е превърнал в поредната жертва на продуцентите на ВИП Брадър през юбилейния десети сезон.
Актьорът придоби огромна известност с ролята си на гангстера Иво Андонов в култовия сериал на Българската национална телевизия „Под прикритие”.

От две години насам Захари Бахаров е лице и на Нова тв и буквално се е превърнал в жертва на изнудване от страна на продуцентите на шоуто.
Актьорът е потресен от непрестанните напъни да го изтипосат пред обществото. Той винаги се е опитвал да остане встрани от излишния шум и скандалната слава.

Захари Бахаров

Актьорът е бил притиснат по изключително груб начин

За Захари Бахаров се знае, че живее изключително скромно с безупречното си семейство. Именно на тях посвещава всяка свободна минута.
Според мълвата, която се носи из коридорите на медията обаче, шефовете на Нова тв не са му оставили никакъв избор.

Актьорът е бил притиснат по изключително груб начин с искането да се появи в къщата, където от неделя вечер се подвизава и брат му Явор Бахаров.
При все, че Захари Бахаров се опитал да откаже по абсолютно категоричен начин, му било напомнено, че като лице на Нова тв е длъжен да направи този жест.
Както вече споменахме целта на цялото това упражнение била да се вдигне рейтинга на шоуто.

От близкото обкръжение на актьора посочват, че като се има предвид факта, че е изключително възпитан човек, очевидно не е могъл да се противопостави рязко.
Освен, че не желае да се показва пред такава широка публика Захари Бахаров се чувства много изморен от театралното турне с колегите му Юлиан Вергов и Владо Карамазов, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар