Нов удар за Цвети Стоянова

Нов удар за Цвети Стоянова
3 (60%) 2 votes

Пореден удар за златното ни момиче Цвети Стоянова

Нов удар за красивата Цвети Стоянова. Заради отсъствието си в олимпиадата в Рио грацията остава без пенсия. Съотборничките й от ансамбъла ще получават по 1008 лв пенсия, ежемесечно. Сумата ще им бъде превеждана пожизнено. Изплащането й започва веднага след приключването на спортната им кариера.

Грациите ще си поделят общо 675 хиляда лева. В списъка не присъства красивата Цвети Стоянова. За треньорския щаб са предвидени 236 хиляди лева възнаграждение за спечеления медал в Рио, пише Вести.бг.

Нешка Робева заяви, че Цвети заслужава заедно с другите момичета да получава пенсия. На същото мнение е и Ина Ананиева.

Случилото се е пореден удар за грацията, която се размина на крачка със смъртта. Златното ни момиче прекара два месеца в „Пирогов“. 21-годишната гимнастичка постъпи там след скок от 6-тия етаж, който едва не отне живота й.

Специалистите в болничното заведение направиха и невъзможното да върнат красавицата към живота. Веднага след инцидента беше отстранен нейният далак. До интервенцията се стигна заради тежкия кръвоизлив.

След като овладяха кръвоизлива специалистите бяха изправени пред друг проблем – травма на белия дроб. За щастие и тя беше овладяна.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова остава без пенсия

Грацията претърпя и втора операция на гръбначния стълб. В началото на този месец тя беше изписана от „Пирогов“ с добри жизнени показатели. Лекарите са категорични, че опасността за нея вече е отминала, но й предстои много труден период на възстановяване. Те са категорични, че този период ще продължи дълго и всичко зависи от волята и усилията на гимнастичката.

На 13 септември тя отпразнува рождения си ден с най-близките. Цвети Стоянова ще продължи възстановяването си у дома. Семейството й прави всичко възможно да я предпази от нов шок. С тази цел контактите й с външния свят са ограничени до минимум.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар