Жана Бергендроф с драматична участ: Живях в сиропиталище, пребиваха ме у дома

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф с драматична съдба, разкри, че е била жертва на семеен тормоз

„На 12 години напуснах дома си и живях в сиропиталище. Избягах от вкъщи по свое желание и не съжалявам за това“, разкрива Жана Бергендорф. Тя споделя, че не страда от този факт и не го крие, но и избягва да говори за това, тъй като все още това е мрачен момент от живота й.

„Майка ми имаше по-важни хора от мен до себе си. Позволяваше на любовниците си да ме пребиват. Самата тя също бе част от това“, разказва певицата.

Изпълнителката на „Самурай“ признава също така, че е била обект на тормоз дълги години. След което си е тръгнала и не е искала да се върне. „Живях така до 18 годишна“, споделя още Жана.

Бергендорф не крие, че това е доста болезнен момент от нейното минало. И допълва, че освен това е била осиновена. „С майка ми делим една съдба. Тя е била осиновена като малка, а аз на 12 заживях в сиропиталище“, спомня си изпълнителката.

Блондинката разказва също така споделя, че е била изключително наранена от миналото, но е продължила напред.

При все това, нейните съквартиранти сериозно се съмняват, че това е истина. Според Лара, Жана е организирала монолога, за да влезе в някаква роля. Миглена Ангелова обаче заяви, че това е факт и вероятно е било самата истина. „По поведението й личи, че е в тежко състояние и не е справила с това. Аз ще ти кажа — историята й е самата истина, то си личи от пръв поглед“, споделя наблюденията си тя с Лара Златарева.

Рени от своя страна също се стъписа от признанията на Жана Бергендорф. Но за разлика от нея, не направи коментар по въпроса, нито тръгна да проверява думите й.

Жана Бергендорф още страда заради  миналото си

Жана Бергендорф още страда заради миналото си

А дали наистина Жана Бергендорф е била жертва на подобен тормоз, тепърва ще разкрива още самата певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар