Булката на кандидат-президента Румен Радев си показа рогата (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Новоизлюпената булка на Румен Радев командори наред, не само мъжа си, но дори и изпълнителното бюро на БСП

Лъсна истината за булката на Румен Радев. Напористата бивша любовница на генерала кандидат за президент на столетницата строявала в две редици всички. Като се почне от шефовете на БСП и се стигне до редовите членове.Румен Радев

Прясната госпожа Радева давала съвети как всеки да се държи по време на предизборната кампания, жалват се от Позитано 20. Май, че ще се повтори случаят Плевнелиев, който упрекваха, че е Чехльо. Сега и БСП се сдоби с кандидат, който чинно слуша жена си и я гледа в очите.

Сащисаните партийци се оплакват, че такова нещо не са виждали от много време. Натоканата бивша секретарка не се плаши да командва такива акули като Корнелия Нинова, Кирил Добрев, че и Стефан Данаилов.

Най-шокирани са от факта, че Десислава Генчева вече успя да скочи на лидерката на партията. Въпреки, че Корнелия Нинова се изпокара с величия на столетницата като Станишев, Мая Манолова и Първанов и си заложи политическата кариера на карта заради генерал Радев бившата секретарка се мъчи да вкара в пътя и нея.

От червената партия недоумяват какви са уменията на Генерал Деси като пиар. След като вкара Радев в невероятен скандал с потъпкването на европейското знаме на язовир Копринка. Ама не спира да дава акъл, дразнят се разгневените симпатизанти на БСП, предават от агенция  pik.bg.

Вместо като истински пиар да накара кандидатът за президент да осъди и да се разграничи от изстъпленията на русофилите новата госпожа мълчи. И не знае какво да каже. Със сигурност по тази причина старите соцвеличия като Анжел Вагенщайн и Светлин Русев в свои обществени изяви се разграничиха от кандидата на левицата за президент бившия летец Румен Радев. Голяма излагация, смятат хората от „Позитано“ 20!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар