Бомба: Виж какво прави Кристина Димитрова с далеч по-младото си гадже!

Бомба: Виж какво прави Кристина Димитрова с далеч по-младото си гадже!
5 (100%) 1 vote

Кристина Димитрова се хвана с младия Васил, помъкна го по казина!

Кристина Димитрова отново демонстрира пагубната си страст. Чаровната певица бе в компанията на доста по-младото си гадже.

Васил, който е с цели дванадесет години по-млад от изпълнителката непрекъснато придружава любимата си по каната.

Кристина Димитрова

Кристина Димитрова вършее с гаджето си по казината

Кристина Димитрова не пропуска и ден, без да влезе в залата. Тя демонстрира открито, че не само залита по хазарта, но и че това е начин на живот.

През почивните дни дуетната половинка на Орлин Горанов отново бе в игралната зала, за да заложи огромна сума пари.

С младежкия си вид и дрехи тя показва, че е готова да не срами своя по-млад любовник. Бившата на агент Тенев за пореден път демонстрира страстта си към залаганията.

Кристина Димитрова бе една от съквартирантите във ВИП Брадър в предишния сезон. И там тя открито потвърди, че обича хазарта.

„В игралната зала се чувствам много добре. Там разпускам и релаксирам. Чудя се защо известни личности скриват това, че харесват залагането и също влизат често в игралните зали”, споделя певицата.

Кристина Димитрова и Орлин Горанов изнесоха концерт в американския град Лас Вегас през май тази година. Там тя гостувала на колежката си Кичка Бодурова.

„Посрещна ме много добре в дома си. Там тя бе със съпруга си Крис, а дъщеря им Криси живее отделно. Сготви ми прословутата си сьомга. На другата вечер ми плати нощувката в хотел „Сизър Палас”, похвали се самата звезда.

Орлин Горанов пък заминал за Финикс, където посетил свой съученик, който отдавна мигрирал зад океана.

Двамата по традиция си опитали и късмета в казино на известния с хазарта си американски град. Любимият певец също е чест гост на казината и не крие своята страст към залаганията.

Дуетът тогава пя в още седем американска града и български заведения зад океана. Кристина Димитрова и Орлин Горанов дарили част от приходите си за български училища.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар