Жана Бергендорф в несвяст: Виж как я нарекоха в Къщата, скандалът е огромен! (още подробности)

Жана Бергендорф в несвяст: Виж как я нарекоха в Къщата, скандалът е огромен! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Жана Бергендорф не е на себе си след удара, който получи от тези, от които най-малко го очакваше!

Гласовитата Жана Бергендорф едва не изпадна в несвяст след като бе жестоко обидена и унизена в Къщата на Вип Брадър. Момичето, което доскоро всички се преструваха, че харесват и наричаха душата на компанията, днес се превърна в персона нон грата.

Срещу нея скочиха не други, а тези, от които Жана Бергендорф най-малко очакваше подобно предателство. А именно доскорошните й приятелки Деси Цонева и Глория Петкова.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се превърна в персона нон грата за Деси Цонева и Глория Петкова

Двете девойки се обединиха срещу нея след като мисията й беше разкрита от Биг Брадър. Те я нарекоха лицемерка и интригантка като твърдо отказаха да поддържат близки отношения с нея оттук нататък. Изведнъж Жана се почувства самотна и отхвърлена, а по всичко личи, че дрязгите все повече ще се задълбочават.

Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че истинската причина Деси Цонева да се настрои против певицата, е фактът, че Бергендорф започна да печели симпатиите на мъжете в Къщата много повече от щерката на Митко Цонев.

„Деси се прави на много свястна, щура и над нещата, но истината е, че е страшно суетна жена, с огромно его. Ако тя не е в центъра на вниманието и не се чувства номер едно, е готова да почерни живота на всички. Горката Жана, не знае какво я очаква ако застане на пътя на това момиче“, коментират запознати.

Припомняме, че днес един от съквартирантите ще поиска да си тръгне от шоуто. Дали пък това няма да е самата Жана Бергендорф, която ще осъзнае, че е по-добре да се предаде с гордо вдигната глава, отколкото да се превърне в поредната жертва на интриги?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар