Сензация: Ники Михайлов не е забравил Николета, двамата пак са заедно?!

Пак ли са заедно Ники Михайлов и Николета Лозанова?!
1

Ники Михайлов явно не е преодолял чувствата си към Николета!

Ники Михайлов вероятно пак е стоплил отношенията си с една от бившите си приятелки. Вратарят на националния ни отбор май пак е потърсил утеха в старата си любов Николета Лозанова.

Вратарят на турския отбор „Мерсин” е качил снимка на личната си страница, доста провокативна. На нея футболистът е на маса, а в скута му има един женски крак.

Николета
Пак ли са заедно Ники Михайлов и Николета Лозанова?!

Според потребителите на нета това е обувката вероятно на една от бившите му приятелки Николета Лозанова. Наблюдателните онлайн потребители са категорични, че това е обувката на водещата на „Папараци” НиЛо.

Или както казват хората „старата любов ръжда не хваща”, твърдят и тези, които са запознати с одисеята на Ники Михайлов и бившата съпруга на Валери Божинов.

Други доказателства за възродената им любов липсват, но въпросите остават. Николай Михайлов и Николета Лозанова бяха гаджета преди години.

Връзката им бе доста лавинообразна. Двамата ту се събираха, ту се разделяха постоянно, но накрая се разделиха окончателно. След което плеймейтката се омъжи за колегата му Валери Божинов, който преди това бе интимен с поп фолк певицата Алисия.

От нея футболиста на настоящия сръбски тим „Партизан” има син Валерко. От брака си с моделката пък има дъщеря Никол. Валери и Николета се разделиха официално и сега той вече си има ново сръбско гадже.

Николета дълго време нямаше сериозен приятел до себе си, но сега вероятно старите й страсти с националния вратар са се възродили отново.

Според думите й преди Ники Михайлов отдавна бил в историята и тя не се интересувала от него. Но нещата сега са коренно различни.

Според клюката из светските среди, след като записала телевизионното си шоу „Папараци”, тя заминала на гости на вратаря в Турция.

Двамата си подарили незабравим уикенд в тузарския турски курорт в хотелския комплекс на Бодрум.

1 коментар
  1. KoKI казва

    Абе долна курва бе! Една интелигентна жена с достойнство би ли се върнала там, където същия този мъж я нарече ТРАБАНТ, а в последното си интервю в ефир заяви на водещата Радост Драганова , че никога няма да се върне при Николета и да не се хваща на бас ,че със сигурност ще го изгуби. Е, това , ако не е унижение и падение- здраве му кажете! Просто всичко прави за да се говори и да не я забравят хората. Тя е много добре наясно, че там няма да я огрее нищо сериозно. Но, понеже никой не отива да го топне в миризливата и преупотребена шунда, така ще си умре като катър без история и никой не я взема вече на сериозно отива там където и подсвирнат да се начеша и да си прекара весело. защото май бая го е закъсала напоследък от към мъже. Високо хвърчеше с мечтите си по Роналдо, но оня се усети какви му ги крои и й би шута бързо, бързо. Сега на псраните круши. Колко жалка женица е! И колко е тъпа! Но с малката Перука са на един кантар по интелект.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.