Цвети Стоянова с първа публична изява! (Вижте кога)

Цвети Стоянова с първа публична изява! (Вижте кога)
3 (60%) 2 votes

Цвети Стоянова ще се появи за първи път след инцидента пред публика

Цвети Стоянова ще присъства на бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика

Цвети Стоянова с първа публична изява след инцидента от 14 юни! Гимнастичката ще се покаже за първи път пред хора от фаталното падане от шестия етаж, което едва не й коства живота. Това ще се случи на бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който ще се състои на 17 ноември в зала Арена Армеец.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова

Почти сигурно е, че Цвети ще присъства на събитието, разкри президентът на Федерацията Илиана Раева.

„За нея вече е изписано всичко, искам само да ви кажа, че й желая бързо възстановяване“, обясни тя. – А момичетата си тръгват като герои заради всичко, през което минаха, те минаха през ада”.
Раева разкри и какъв друг талант имат две от грациите – пострадалата Цвети и съименничката й Цвети Найденова. „Двете Цветета” направиха пуловери. Аз ги купих и трите – за себе си и двете дъщери.

Трябва да ви кажа,че имат добър усет за модата. Ако се занимават с това, ще бъдат на високо ниво”, каза още шефката на федерацията по художествена гимнастика.

Припомняме ви, че Цвети Стоянова пострада сериозно при падане от шестия етаж на терасата на дома си на 14 юни тази година. Съмненията са, че хубавицата е опитала да се самоубие, но все още не са ясно мотивите й, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар