Фани Хараламбиева лепна гъбички за „Довиждане“ на Малкия Маргин

Фани Хараламбиевa с кофти подарък за Малкия Маргин
0

Палавата Фани Хараламбиева се е отблагодарила на бившия си любовник Малкия Маргин с няколко срамни болести.

Моделът  Фани Хараламбиева, която стана популярна като държанка на Малкия Маргин, му е оставила неприятен спомен от бурната им връзка. След като я заряза позорно и се върна при жена си, той е разбрал, че си има подарък от любовницата си – хламидии и гъбички, научи.

След като Маргина получи ултиматум да реши коя иска повече – съпругата си и любовницата, той решил да натири Фани Хараламбиева, за което тя му отмъстила доволно. Върнал се обратно в дома си, а моделът се прибрал у нас и веднага я налегнала финансовата криза. Тя успяла да изкопчи от него само няколко куфара с лъскави парцалки.

Николай Маринов до последно й обяснявал, че тази ситуация е временна и няма да се откаже от нея, а щом положението със съпругата му се уталожи, двамата отново ще бъдат заедно, макар и тайно. Той обаче й поставил едно условие – да не спи междувременно с други мъже. Това обаче се оказало мисията невъзможна за Фани Хараламбиева, пише hotarena.net.

Фани Хараламбиевa с кофти подарък за Малкия Маргин
Фани Хараламбиевa с кофти подарък за Малкия Маргин

Тя не само не спазила обещанието си, а и явно няма елементарна култура да ползва предпазни средства при безразборните си контакти. Така още на първата изневяра се сдобила с гъбички и хламидии, които после пренесла на Малкия Маргин, а пък той – на жена си. След това това станало ясно, последвал бурен скандал и Николай изхвърлил позорно шавливата Фани Хараламбиева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.