Фани Хараламбиева си купи корица, вдига тарифата двойно! (Вижте колко струва сега?)

Фани Хараламбиева обяви тарифата си
0

Бившата държанка на Малкия Маргин Фани Хараламбиева обяви тарифата си – 1000 евро на ден за пълен пакет услуги.

Палавницата Фани Хараламбиева официално се подвизава като модел и между другото е и студентка, но се оказва, че основното й занимание е различно. Тя изучава право, но междувременно е доста по-запозната с изкуства като Кама Сутра, пише kliuki.bg. 

Наскоро Фани Хараламбиева лъсна за трети път на корицата на еротичното списание „Maxim“. Тази нейна изява идва, след като Малкия Маргин я натири от лускозния си дом и сега тя мизерства заради невъзможността й да прави нещо различно от това да се трудно в спалнята.

Фани Хараламбиева все пак е решила да даде последните си спестявания, за да плати на издателите на списанието да я сложат на корицата. Тя е била напълно наясно, че като лъсне дибидюс на всичко РЕП-ове, ще може да си вдигне тарифата и скоро да избие и инвестицията.

Целта й била да си вдигне мизата двойно и вместо хилядарка в левове, да започне да таксува по толкова, само че в евро. Тази цена е за цял ден, а само за няколко часа, защото Фани Хараламбиева определено не може да мине за ВИП труженичка на любовта.

Фани Хараламбиева обяви тарифата си
Фани Хараламбиева обяви тарифата си

На девойката обаче не й липсва самочувствие и завила, че не е някоя евтина парцалеса, която да се пуска за 500 лева и едно малко. На Фани Хараламбиева явно доста й липсва луксозният начин на живот, който й осигуряваше Малкия Марги, и сега е готова да се „труди“ яко, за да си го осигури сама, макар и по недостоен начин, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.