Фани Хараламбиева обяви тарифата си – доза бело! (Скандални подробности)

Фани Хараламбиевa с кофти подарък за Малкия Маргин
0

Скандалната Фани Хараламбиева вече наистина е ударила дъното!

Гладът и зависимостта към наркотиците са притиснали Фани Хараламбиева до стената и не й оставят особен избор, освен да се пуска на промоция. Бившата държанка на Малкия Маргин до скоро живееше охолен живот, а днес се принуждава да пада на нивото на труженичките на Околовръстното.

Наскоро стана ясно, че Фани Хараламбиева е лепнала хламидии и гъбички на бившия си любовник Малкия Маргин. Това бе и една от причините той да я изхвърли като мръсно коте на улицата само с няколко скъпи парцала под мишница. Завърнала се натирена в България, тя се принудила да проси храна и наркотици.

На няколко пъти изнудвала свои приятели, подвизаващи се като дилъри, да я черпят с някоя и друга доза кокаин. На мъжете обаче им писнало, защото безплатен обяд няма, а и белото не е особено евтино. Когато си поискали парите обаче, Фани Хараламбиева им заявила, че няма възможност да им се разплати по друг начин, освен в натура.

Фани Хараламбиева е зависима от наркотиците

Дилърът отговорил одобрително на отправеното му предложение, но поставил едно условие на труженичката на любовта. Той поискал от Фани Хараламбиева да направят тройка с друг негов приятел, а тя се съгласила и дори толкова се постарала, че я „наградили“ с още няколко дори наркотик за приятното прекарване, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.