Изхвърлиха Фани Хараламбиева от модна компания заради платените й услуги (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Фани Хараламбиева май ще трябва да се откаже от мечтите си да бъде успял модел.

Подвизаващата се като фотомодел, но прочула се като държанка на Малкия Маргин Фани Хараламбиева вече е нежелана сред модните среди. Представителството на световноизвестна марка за луксозно дамско бельо е решило да сложи край на контракта си с палавата девойка.

Причината за това тяхно действие е скандалните разкрития за личния й живот, където бъка от мъже и изцепки. Именно те хвърлят черна светлина върху имиджа на Фани Хараламбиева и бизнесмените са преценили, че тя не е достойна да представя тяхната продукция.

Така неразумността и похотта на девойката, която заработва повече със сеанси, отколкото и модни изяви, май ще й струва доста скъпо. Моделът няма да получи и стотинка за досегашния си труд като рекламно лице на марката заради скандалите около нея. Снимките за модния бранд са прекратени в самия край на сесията и Фани Хараламбиева останала с отворена уста, защото вече чувала шума на парите, които трябва да получи.

Собствениците на модната марка направо побеснели, когато разбрали какво се говори за избраната от тях красавица и пожелали час по-скоро да скъсат договора с нея. Те дочули, че Фани си припечелвала извън моделството като труженичка на любовта.

Тези слухове получили своето категорично потвърждение, когато попаднали на неин профил в сайт за запознанства, където Фани Хараламбиева предлагала услугите си на промоция, след като Малкия Маргин я изритал и тя останала без пукната пара, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар