Бирмата си намери майстора с Алисия

0

Бирмата променен до неузнаваемост, откакто има връзка с Алисия

Алисия успя да направи с Бирмата това, което нито една жена не успя. Милионерът от Перник се промени до неузнаваемост, откакто има връзка с миньончето. От няколко месеца той не е засичан в любимите си кръчми и нощни клубове. Преди това той беше редовен посетител на най-актуалните столични заведения.

Но откакто е с Алисия, Бирмата се е кротнал, коментират запознати. Освен среднощните купони по дискотеките, перничанинът е спрял и алкохола. Приятелите му не могат да го познаят и се питат какво се случва с него.

Към настоящия момент той не само се е кротнал, но и е станал мъж за пример – не излиза, не пие и има очи само за любимата си. Когато няма участия Алисия се изявява в амплоата на грижовна съпруга и домакиня. Изпълнителката глези Бирмата с любимите му специалитети. Все пак трябва да намери начин да го задържи. То е по-млад от нея с цели десет години. Освен това е отлична партия – млад, красив и заможен.

Алисия
Алисия направи Бирмата мъж под чехъл

Алисия има връзка с Бирмата от началото на годината. Двамата се събраха малко след Нова година. Преди да се обвърже с нея милионерският наследник имаше кратка афера с колежката й Десислава. Въпреки, че блондинката беше луда по него, нещата между тях не потръгнаха и след Нова година се разделиха. Благодарение на връзката си с него Десислава успя да превъзмогне мъката по Зарко.

Но във връзката си с Алисия, Бирмата не е този, когото всички познават. Докато с Преслава постоянно се замесваше в скандали, то с колежката й всичко е по-уравновесено. Милионерът не спира да глези новата си изгора със скъпи почивки и луксозни подаръци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.