Фани Хараламбиева гнуси всичко живо с липсата на хигиенни навици (Кофти разкрития)

Фани Хараламбиева обяви тарифата си
0

Бившата метреса на Малкия Маргин Фани Хараламбиева отблъсква мъжете надалече с хигиената си като на пещерен човек.

Фани Хараламбиева на пръв поглед може да не дава такава заявка, но доста й се отдава да отказва мъжете да си лягат отново с нея. Това нежелание на любовниците й да не повтарят при нея не се дължи на липсата й на умения. Да скрива топката с трикове в леглото определено се е научила по време на дългия си стаж по най-древната професия, но някои други елементарни знания й липсват.

За жалост на мъжете, те не са могли да се насладят особено на уменията й, защото са били заети да мислят как искат час по скоро да се изкъпят, а това определено им е убивало мерака. Всеки от многото, минали през леглото на Фани Хараламбиева, може да потвърди, че тя няма дори елементарно понятие от хигиенни навици, присъщи на всеки разумен човек.

Куп гнусни истории са разказвани и ще бъдат разказвани, ако все още има мъже, които се прецакват да си легнат с нея. Нежеланието да поддържа нормална хигиена датира още от детството й, споделят близки на Фани Хараламбиева. Те така и не могат да проумеят как един нормален човек може да не си мие косата цяла седмица и да гледа как от нея се стича олио.

Това недоумение кара хората около нея да се съмняват дали липсата на хигиенни навици на Фани не се дължи на психични отклонения, на базата на които тя да не успява да изгради един реални представи за това кое е нормално е кое не. По тази причина нейните дружки нямат желание да се виждат с нея. На тях им е искрено неудобно и срамно да се размотават с нея, защото всички я гледат с погнуса, пише hotarena.net.

Това, че е останала без приятели, сякаш не притеснява особено бившата метреса на Маргина. Най-голямата й мъка е, че никой от мъжете, който се е прецакал да спи с нея, не се връща втори път. А това се отразява зле не само на самочувствието й, но и на финансовото й състояние. Единствената надежда на Фани Хараламбиева са дебелите, мазни като нея чичковци, които нямат против да се потят над нея, дори и тя да мирише повече тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.