Половинката на Миро от Каризма се издъни

Гласувайте за статията

Съпругата на Миро от Каризма с грозна изцепка

Младоженката Ели, която е съпруга на Миро от Каризма, се издъни. Типично по нашенски ресторантьорка направи съпруга си за резил, прекалявайки с алкохолните питиета. Резилът се разиграл в Торонто по време на концерт на младоженеца. На 9 септември той пя за феновете си отвъд Океана. На следващи ден младоженецът имаше участие в Монреал.

По време на първия концерт съпругата му Ели прекалила с чашките. Госпожа Костадинова е собственик на един от най-изисканите ресторанти в Лондон. Но това не й пречи да става за резил. Въпреки завидното си финансово положение, Ели не се държи както подобава на една бизнес дама.

След като изпила солидно количество ферментирал грозвод сок, тя изпаднала в несвяст. Едва се държала на краката си. Миро от Каризма приел много спокойно случващото се. Блондинът не се притеснил за благоверната си. Вместо да я изведе от заведението, той преценил, че е по-добре да я остави там и да изчака да се свести.

Миро Ели

Ели се напи на концерта на Миро

В Торонто той пя пред 150 човека. Билетът за изявата му струва 35 щатски долара, които нашенци са платили с охота, за да слушат блондина на живо. Хонорарът му за изявата там възлиза на 5 000 щатски долара. Освен това организаторите покрили напълно всички разноски около пътуването и престоя му там.

На следващия ден младото семейство отлетя за Монреал. Но там Ели се държа възпитано. По обясними причини тя пропусна изявата на съпруга си и предпочете да остане в хотелската стая.

Изпълнителят публикува свои снимки от разходката си до Ниагарския водопад. По обясними причини Ели отсъства от тях. Миро от Каризма от впечатлен от красотата и величието на това природно творение. Той изрази възторга си от него, заявявайки че би желал да се връща там отново и отново, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар