Ина Ананиева проговори за състоянието на Цвети Стоянова

Ина Ананиева проговори за състоянието на Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Ина Ананиева разкри какво е състоянието на Цвети Стоянова

Ина Ананиева проговори за Цвети Стоянова. Тя сподели, че грацията е най-красивото момиче в ансамбъла. Заради екзотичната й красота тя и Илиана Раева я наричат екзотиката в отбора.

Блондинката сподели, че златното ни момиче се чувства много добре. Цвети Стоянова се възстановява, заобиколена от най-близките си хора. За нея това е най-важното. Тя се усмихва постоянно и приема с позитивизъм случващото се, сподели нейната треньорка.

Ина Ананиева е убедена, че много скоро новините за Цвети Стоянова ще бъдат още по-добри.

В началото на този месец грацията беше изписана от „Пирогов“, където се възстановяваше цели два месеца. Тя беше настанена в болничното заведение след като направи опит за самоубийство. Красивата гимнастичка скочи от шестия етаж в блока на своята баба.

И до днес причините за взетото от нея решение, остават неясни. Версиите и спекулациите за това са много. Мнозина обвиняват отношението на треньорите и федерацията към момичета. Появиха се и предположения, че красавицата е посегнала на живота си от любовна мъка.

За сега никой от близките на Цвети не коментира причините за случилото се, тъй като най-важно е възстановяването й.

Лекарите коментират случая на грацията като същинско чудо. В над 95% от подобни случаи травмите при падане от такава височина са несъвместими с живота.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова се чувства много добре

Веднага след приема на грацията в болницата беше премахнат нейният далак. Това се наложи с цел овладяване на кръвоизлива. Дни след това грацията претърпя и друга операция.

Най-трудно се оказа овладяването на травмата в белия й дроб, която пречеше на дихателната дейност на грацията. Това е и причината дихателната дейност да се поддържа апаратно. Но за щастие опасността вече отмина и животът на Цвети Стоянова е вън от опасност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар