Кралица Елизабет вдига нова сватба (А щастливата двойка е….)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет вдига сватба, принцеса Йожени се омъжва

Принцеса Йожени вдига сватба. Кралица Елизабет се кани да разреши официално на внучката си, за благословия на брака й. Дъщерята на принц Андрю официално е отвела годеника си в Шотландия, където да поиска разрешение от баба си.

Както е известно, вече шест години принцеса Йожени има връзка с клубния мениджър Джак Бруксбанк. Двамата са много щастливи заедно и живеят в Лондон. Двойката дори планира да се премести в двореца Кенсингтън, където често отсядат също и Кейт, и Уилям.

В същото време обаче, принцеса Йожени трябва да получи благословия от кралското семейство, за да каже „Да“ на мъжа на живота си. И най-вече от баба си кралица Елизабет, от която зависи, дали ще сключи брак.

За целта, двойката е заминала доста неочаквано за Шотландия, където се е провела тържествена вечеря, в имението в Балморал. Говори се, че там Йожени е оповестила плановете си за брак на баба си, а Джак е поискал позволение от кралицата, за да се оженят. Подобна стъпка преди години направи и Зара Филипс, когато искаше да се омъжи за Майк Тиндъл. Същото разрешение трябваше да получи и брат й.

Принц Уилям също не може да се похвали, че не е молил кралица Елизабет за разрешение, да отведе Кейт до олтара. Същото очаква още Йожени и сестра й Беатрис. В техния случай обаче, не само кралицата, но и Уилям има думата. А той никак недолюбва приятеля на Беатрис, поради което е малко вероятно да му позволи да се ожени за нея.

Кралица Елизабет одобри брака на принцеса Йожени с новото й гадже

Кралица Елизабет одобри брака на принцеса Йожени с новото й гадже

 

За разлика от нея, Йожени може да се окаже късметлийка. Джак вече шест години е отлично приеман от цялото й семейство. Той смело се появява на конни надбягвания, благотворителни събития и дори е бил официално представян на кралицата и майката на принцесата — бившата херцогиня Сара Фъргюсън. Така че се очаква съвсем скоро двамата, да си кажат „Да“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар