Джъстин Тимбърлейк се връща при Бритни: Обади ми се! Вече съм свободен

Гласувайте за статията

Джъстин Тимбърлейк отново с Бритни, но само професионално

Джъстин Тимбърлейк се връща при Бритни Спиърс. Колкото и да е изненадващо, певецът и колежката му се събират отново, за всеобщо изумление на феновете.

Известният певец е бил невероятно развълнуван, когато чул, че неговата любов от тийнейджърските дни иска да запише песен с него. Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс бяха сгодени от 1999 до 2002 година. Но в последствие се разделиха, а певецът се ожени за Джесика Бийл след няколко години гастрол около по-младите си колежки.

Старата любов не е припламнала, но определено любовта към музиката, която двамата споделят, си е казала думата.

Когато в интервю я попитали, с когото би искала да запише дует, 34 – годишната поп принцеса Бритни Спиърс, заявила, че освен с Аеросмит и Гуен Стефани, най-много иска да запише парче нейното бивше гадже – Джъстин Тимбърлейк (35).

„Наистина ли е казала това? Нека ми се обади. Със 17 – месечния ми син не съм особено интересен на медиите и за мен вече не се пише. Свободен съм за сътрудничество“, казал Тимбърлейк, когато чул за желанието на поп принцесата.

Както мнозина си спомнят, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс бяха обвързани в годеж и романтична връзка, по време на младежките си луди дни от 1999 до 2002 година. Прочутият певец дори й посвети един от най-големите си хитове – песента „Cry me a river“. За съжаление, непостоянния нрав на певицата, както и проблемния й баща, сложиха край на връзката им. Както е известно, таткото на Бритни й е назначен за попечител, тъй като изпълнителката изпада в чести кризи на депресия и действа безразсъдно рискувайки живота и здравето си.

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс отново заедно

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс отново заедно

След Бритни Спиърс, Джъстин имаше цели три години във връзка с холивудската актриса Камерън Диас (44), а след това и с актрисата Джесика Бийл (34), за която е женен от 2012 година. Двойка преди една година се сдоби и със сина си Сайлъс Рандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар