Глория изтрещя напълно (Вижте какво прави от суеверие)

0

Глория е убедена, че трябва да изпълнява стриктно заръките на врачките

Всяка едно събитие в живота на Глория е било предварително предсказано от врачки. От години примата се допитва за всичко до най-известните гадателки у нас. Още преди години известен екстрасенс й предсказал, че ще има връзка с двама представителя на подземния свят.

Когато срещнала Жоро Илиев, Глория си спомнила за предсказанието. Тя била убедена, че той е мъжът, с който ще има връзка през следващите няколко години. Гло знаела, че връзката им ще приключи заради нелепата му смърт. Това й предсказала врачката.

Публична тайна е, че мафиотът е посягал на чалга дивата при всеки техен скандал. Но амбициозната русенка намерила начин да му отмъсти. Тя започнала паралелна връзка със Сретан Йосич. Дори се показвала с него пред Главния. Жоро Илиев бил безсилен пред това и на практика не можел да я спре. Той е осъзнавал, че ако се намеси в това ще си има проблеми със сръбската мафия.

Глория1
Глория гори дрехите си от суеверие

По съвет на врачките, които посещава Гло прави и нещо друго, което колежките й намират за странно. При смяната на сезоните тя не просто почиства гардероба си, но и гори дрехите, които не носи. Врачка я посъветвала да изгаря тоалетите си и в никакъв случай да не ги даря на нуждаещи се или да ги подарява на приятелки. В противен случай може да стане жертва на магия. Гадателката успяла да я убеди, че по носените дрехи остава генетичен материал, който може да бъде използван за заклинания.

Поради тази причина всеки сезон Гло се разделя с поне 30 маркови тоалета. Тя е единствената изпълнителка, която не пази роклите си.

Напоследък колежките й забелязват, че тя се е променила до неузнаваемост. Те са категорични, че промяната се дължи на новата любов в живота й, пише БЛИЦ, позовавайки се  на „Шоу“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.