Спипаха половинката на Ценко Чоков да му кръшка (Снимки)

Спипаха половинката на Ценко Чоков да му кръшка (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Ценко Чоков бе хваната  да му слага рога с охранител, докато бившия кмет търка наровете

В секс афера бе забъркана благоверната на Ценко Чоков. В Галиче се носят слухове, че Цветелина Нелова слага рога на мъжа си с охранител. Докато кмета е в ареста.Съпругата на Чоков

Селяните започнали да подозират кметската съпруга в забежка с Ангел Найденов. Тъй като често ги виждали заедно. Даже по-често отколкото е прилично.Capture

Че са опасно близки се разкрило по време на разпита на Найденов. Който дал показания като свидетел. След покушение над кола на охранителната фирма, в която е на работа.

На разследващите полицаи от Бяла Слатина им светнала лампичката, че гардът има афера с кметската половинка. След като охранителя все повтарял: „Ние с Цвети туй, аз бях с Цвети, двамата с Цвети бяхме в колата“.

Никой досега в Галиче не е наричал жената на Ценко Чоков на малко име. Всички се обръщали към нея с Цветелина или г-жа Нелова. Младокът е гъст с нея, подозират хората, за да си позволи да й казва Цвети.

Според запознати със селската любовна афера на Цветелина и Ангел Найденов връзката им донякъде е оправдана. От колко време бившия кмет седи в ареста в София.“ На жената й писна да няма кой да изпълнява съпружеските задължения“, хилят се селяните от Галиче.

И още нещо забелязали бдителните хора от селото. Охранителя бил копие на Ценко от младини. Приличали си като две капки вода. Ангел носел същите златни ланци като него, научаваме от електронния сайт bulnews.bg.

Нищо чудно дерибеят Ценко Чоков да претърпи и сърдечна загуба. Загуби селото, а сега може да загуби и жена си.“То като тръгне на опаки, спиране няма“, под мустак признават запознати.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар