Къщата онемя: Миглена Ангелова разтърси всички с това признание!

Къщата онемя: Миглена Ангелова разтърси всички с това признание!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова не спира да изненадва съквартирантите си, този път обаче ги ужаси!

Госпожа „Искрено и лично” им ски „шапките”, защото разкри какво си гледа в къщи. Тя нямала нормални домашни питомци, а гледала два кралски питона.

На смаяните си съквартирантите обясни, че не били много кротки, не миришели и се държали доста свойски с нея. Тя хранела змиите с мишки, а двата питона имали различни характери.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова си криела змия в… не в пазвата, но в къщата

„Единият е по-смел и нахален, а другият е доста по-смотан”, обясни разновидностите в нрава им Миглена Ангелова. Тя изрази съжалението си, че продуцентите не са й позволили да ги вземе със себе си в Къщата.

На изумените въпроси на останалите тя обясни, че си ги държи само в терариум и не ги пуска да се разхождат свободно из къщата. Но не така постъпвал един неин приятел. Той си отглеждал в дома кобра и тя спокойно си пълзяла из дома му.

Миглена Ангелова събра очите на съиграчи и коментатори в предаването на Гала „На кафе”.

Тя се оказа и като опитна манипулаторка в Къщата на ВИП Брадър. Тъй като Жана Бергендорф не успя да се справи с една от поставените задачи на Големия брат, като бос, ролята й бе дадена на бившата телевизионерка.

Тя трябваше да целуне някой от съквартирантите, за да спаси мисията и да спечели топла вода и храна на съквартирантите си.

Брюнетката трябваше да целуне някой от съквартирантите и то продължително, за да изпълни мисията си. Но за разлика от Жана Бергендорф, за чиито задачи всеки от колегите й в Къщата знаеше, за тайната мисия на Миглена Ангелова никой и не подозираше.

Затова без проблеми омая Роро и той не устоя на чара й. Двамата се залепиха за дълга и продължителна целувка, с което обраха овациите на останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар