Фънки шокира на плажа: Виж го по бански! (пет пари не дава за телесата си)

Фънки шокира на плажа: Виж го по бански! (пет пари не дава за телесата си)
3 (60%) 2 votes

Фънки за пореден път показа, че не му дреме на шапката за мнението на околните!

Димитър Ковачев – Фънки е пословичен със своята критичност към останалите. Още по времето на Мюзик Айдъл, когато трябваше да избира участниците на кастинга, той направи лошо впечатление на останалите с грубото си отношение към млади момчета и момичета.

Фънки редовно обиждаше ученички, че изглеждали като охранени прасета и ги пъдеше от сцената с убеждението, че пред хората не може да се показваш в този отвратителен вид.

Фънки

Фънки със сина си на плажа в Гърция – събра очите на всички, но не му дреме

Е, думите му щяха да звучат малко по-правдоподобно, ако самият Фънки се грижеше за визията си и изглеждаше нормално. Той обаче е твърде далеч от това понятие и доказателството за това са убийствените фотоси от лятната му почивка със семейството в Гърция.

Димитър Ковачев буквално изплискал морето като цопнал вътре като кит, разкриват очевидци на гледката. Зевзекът обаче демонстрирал пълен непукизъм относно огромния си горем и паласки като гордо крачел по плажа, облечен само в оскъдни бански – дори не и боксерки, а изрязани.

„Само веднъж го мернахме с боксерки, през останалото време си беше почти дибидюс. Синът му беше с него и можем да кажем, че момчето по нищо не прилича на баща си – хубав и слабичък е. Нямаше да има нищо лошо във визията и на самия Фънки, ако се държеше нормално с хората, а не само да ги обижда. Все едно той е съвършен“, коментират източниците.

Прави впечатление обаче, че Димитър Ковачев усърдно е премахнал окосмяването по гърдите и краката си, от което явно се гнуси, макар че е мъжкар. Също така той редовно посещавал маникюристка, за да се погрижи за ноктите на ръцете и краката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар