Иван и Андрей в шок: Случилото се във „Фермата“ ги разтърси жестоко!

Иван и Андрей в шок: Случилото се във „Фермата“ ги разтърси жестоко!
5 (100%) 2 votes

Иван и Андрей в шок от случилото се във „Фермата“!

Старта на „Фермата” била на косъм да се провали. Десетина дни преди да започне новия сезон на хитовото реалити, гръм ударил техниката.

Съоръженията били на стойност за милиони лева и на път предаването да не започне. Така за малко втория сезон на шоуто било на път да се провали или да се забави с няколко месеца.

Фермата

Иван и Андрей полудяха след ужаса във „Фермата“

Но продуцентите и медията, в която е предаването успели да оправят засегнатата техника и шоуто стартирало точно навреме.

Къщата и оборите са автентични, построени преди повече от един век. Старите и разрушени сгради във „Фермата” обаче са напълно реставрирани и ремонтирани.

Само за три месеца те са поправени и са в много добро състояние. Освен това покривите и оградите също са възстановени. Направени са и два чисто нови обора. Ремонтиран е и навеса на „Фермата”.

На вторият сезон на „Фермата” коренна промяна е претърпяла и „къщата на фермера”. Тя вече има много повече удобства от миналия сезон. Там вече има дори и руска баня, в която има непрекъснато топла вода.

Самите стаи са ремонтирани, а таваните са изографисани във възрожденски стил. Те са с дървени ламперии, а фасадите на къщите са като тези по подобие на стария Пловдив или в града резерват Копривщица.

Камерите, които следят участниците в реалите формата също са драстично увеличени. Вместо петнадесет на брой, те вече са четиридесет и пет.

Това позволява на фермерите да провеждат разговори, да се хранят или да правят нещо друго, без да бъдат заслепявани от светлината на прожекторите.

Но така състезателите ще бъдат следени под микроскоп за всичко, което се случва във „Фермата”. „Този път измъкване няма”, зарекоха се продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов на стартовата линия на „Фермата”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар