Шок: Рени вдигна луд скандал заради… дебелината си!

Шок: Рени вдигна луд скандал заради… дебелината си!
3 (60%) 2 votes

Рени втрещи всички с махленски скандал заради дебелината си!

Рени вдигнала селски скандал на продавачка в столичен бутик. Това се случило преди поп фолк дивата да влезе във ВИП Брадър.

Рени за първи път отишла на шопинг в този столичен магазин, за да си потърси подходящи дрехи. Позабравената фолкаджийка влезнала там, за да си накупи нови тоалети.

Рени

Дебелината на Рени стана повод за кошмара на горката продавачка

Но за зла беда там имало панталони само за манекенки и супер вталени рокли. Тоалетите на луксозния бутик не били по размера на фолкаджийката.

Пищната в ханша дама не успяла да се побере в нито една от роклите и панталоните, които си харесала.

Чалга дивата си нарочила за купуване някои от модните панталони и влезнала да ги примери. Но малко след като била в пробната, оттам Рени Гайтанджиева, както е истинското име на певачката, вдигнала скандала.

Тя се разкрещяла на сащисаната продавачка, като някоя краварка. „Абе, момиче, нямаш никакъв търговски усет! Защо имаш дрехи само за болни от анорексия, а нямаш облекла за стабилни дами””, изкрещяла чалга фурията.

На крясъците й станали свидетели много от хората, които влезнали в магазина, за да си напазаруват.

Клиентите на луксозния бутик онемели, когато видели, че от съблекалнята излиза не кой да е , а цялата червена като рак и побесняла Рени.

Сега позавехналата певица си има и нов прякор. Всички вече я знаят като Рени Нобела.

Защото в къщата, в изповедалнята на ВИП Брадър тя се изцепи, че бившия шеф на БФС Валентин Спасов е носител на най-високата награда у нас и това е Нобеловата награда.

Разбира се, че спортния деятел има награда и тя е най-високото отличие в България, но това е орден „Стара планина”. Но няма Нобелова награда и тя не е българско отличие.

С което стана ясно, че не само плеймейтките имат пропуски в знанията, но и поп фолк дивите не се отличават с огромен умствен потенциал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар