Цвети Стоянова на 22-я си рожден ден: Искам да се възстановя!

Цвети Стоянова на 22-я си рожден ден: Искам да се възстановя!
5 (100%) 2 votes

Цвети Стоянова си пожела да оздравее навръх рождения си ден

Цвети Стоянова се намира в медицински център

Цвети Стоянова си пожела да оздравее навръх 22-я си рожден ден. Вчера красавицата стана на 22 години и по телефона казала на баба си, че единственото, което иска, е да се възстанови по-бързо и да оздравее.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова

Цвети все още е на легло и макар фаталният 14 юни да е вече далеч зад нея, й предстои все още дълъг път, докато се възстанови напълно. Пред „България Днес“ баба й сподели, че Стоянова се намира в медицински център, където ежедневно се подлага на рехабилитации.

Възрастната жена сподели, че е твърде рано да се говори за прибиране вкъщи, тъй като мускулите на внучката й са твърде отслабени и затова тя се нуждае от постоянни специализирани грижи.

На рождения ден на хубавицата с нея са били най-близките й – баща й Йордан и брат й Наден. Всяка свободна минута при нея е и половинката й – футболистът Александър Любенов.

„Цвети е щастлива, усмихва се. Това е най-важното“, споделя бабата. И допълва, че оздравяването на внучката й е медицинско чудо. Тя е убедена, че в най-скоро време Цвети ще се прибере при нея в дома им.

Професор Милан Миланов от Пирогов е категоричен, че ако Цвети е била паднала върху цимент, е нямало да оцелее заради огромната височина – цели 15 метра. Седмица преди да бъде изписана, гимнастичката хванала тежък стомашен вирус, придружен с повръщане. Благодарение на усилията на лекарите, състоянието й е било овладяно и вирусът е бил излекуван.

20 000 лева струва до момента лечението на Цвети Стоянова, които са платени от спортният министър Красен Кралев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар