Крум Савов разплака Иван с разтърсващата си изповед

Крум Савов разплака Иван с разтърсващата си изповед
5 (100%) 1 vote

Иван Христов не успя да остане безразличен и даде израз на чувствата си

Спортният журналист Крум Савов направи толкова разтърсваща изповед, че предизвика сълзите на водещия на Фермата – Иван Христов.

Крум Савов плака така неудържимо, че Иван Христов не успя да остане равнодушен към случващото се.
Спортният журналист призна, че се намира на такъв етап от живота си, че не може без децата си и един час и всеки ден във Фермата за него е изключително тежък.

Мислите за близнаците му, които са вече на девет години го разстроиха толкова сериозно, че той не успя да сдържи сълзите си и се разплака неудържимо.
Легендарният спортен журналист не скри, че децата му са били много желани и чакани и допълни, че са дошли на бял свят чрез ин витро процедура.

Крум Савов

Иван Христов не успя да остане безразличен и даде израз на чувствата си

Двамата със съпругата му Мая имат и друг опит за наследници. Тя забременяла, но в деветата седмица изгубила бебето си. Тогава Крум Савов бил вече на 43 години и решили, че нямат време за губене и започнали с ин витро процедурите.

Близнаците се появили на бял свят, когато спортният журналист бил на 46 години. Крум Савов не скри, че тъй като се е оженил на по-стари години и е създал децата си в по-напреднала възраст, са му „страшна емоция”.
Откакто са се появили на бял свят, той не се е откъсвал за повече от ден-два от тях.

За съпругата си Мая известният от миналото плейбой споделя, че когато я срещнал се влюбил в нея и си казал, че това е жената.
Любимите играчки на двете му деца му дават сили да продължи напред с нелеките задачи във Фермата.

На свой ред водещият Иван Христов сподели, че много добре разбира чувствата на Крум Савов и се разплака. Той призна, че дъщеря му Ава е дошла на бял свят, когато бил твърде млад. „Към днешна дата тя е на 11-години, но емоционално е по-зряла от мен”, изплака тв водещият.

Калин Терзийски пък се похвали с успехите на дъщеря си, която учи в Германия, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар