Златните момичета плачат за Цвети Стоянова: Виж какво им призна тя!

Златните момичета плачат за Цвети Стоянова: Виж какво им призна тя!
5 (100%) 1 vote

Думите на Цвети Стоянова разплакаха златните момичета и всички българи!

Златните момичета са удивени от бързото възстановяване на тяхната съотборничка.

Само два месеца след падането й от шестия етаж красивата Цвети Стоянова вече си е в къщи и е напълно възстановена. Тя буквално се върна от онзи свят и вече е значително по-добре.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова просълзи приятелките си от ансамбъла и всички българи с чудната промяна у себе си

Припомняме, че Цвети Стоянова падна от шестия етаж от кооперацията, в която живее баба й. Тя веднага бе откарана в реанимацията на „Пирогов”.

Последваха серия животоспасяващи операции, защото гимнастичката имаше множество контузии, вследствие падането отвисоко. Но само два месеца по-късно тя вече се е възстановила и си е в къщи.

Нейните съотборнички изобщо не я забравиха и непрекъснато ходеха на свиждане. Същото направи и председателката наБългарската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя обеща всичките разходи по възстановяването на Цвети да бъде поета от организацията.

„Бях на тръни цяла нощ. Така и не успях да мигна. Притеснявах се в какво състояние ще заварим Цвети, в къщи, когато ще отидем да я видим”, сподели тревогата си една от златните момичета пред Нова телевизия.

Гимнастичките обаче са много щастливи, че състоянието на Цвети Стоянова е много добро и тя е в превъзходно здраве, въпреки падането и травмата.

Приятелките й от отбора отишли да я видят след Олимпиадата в Рио. Те добавиха, че на това посещение не са носили медала, но тя знаела за тяхната победа и ги поздравила от сърце. И казала, че много скоро ще дойде денят, в който ще бъде пак щастлива и ще може истински да се усмихне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар