Илиана Раева бди над Цвети Стоянова (Последни новини за състоянието на гимнастичката)

Гласувайте за статията

Илиана Раева бди над Цвети Стоянова дори и след изписването

На 5 септември медиците от „Пирогов“ зарадваха с невероятна вест за Цвети Стоянова. След престой от почти два месеца в болничното заведение грацията беше изписана.

Тя постъпи там на 14 юни след скок от шестия етаж. Веднага след приема в болницата, грацията претърпя животоспасяваща операция. След няколко дни последва и втора. За щастие двете интервенции се оказаха успешни. Лекарите успяха да овладеят тежкия кръвоизлив. По-трудно се оказа овладяването на дихателния проблем. В резултат от скока Цвети Стоянова получи травма на белия дроб и дълго време беше интубирана.

Специалистите от „Пирогов“ съобщават, че състоянието на красавицата е стабилно. Дейността на всичките й органи е възстановена. Но следва продължително възстановяване, което включва комплекс от рехабилитационни процедури.

Веднага след изписването на гимнастичката Илиана Раева побърза да изкаже благодарност към целия екип от специалисти, които върнаха Цвети Стоянова към живота. Тя отправи благодарности и към спортното ведомство и по-конкретно към Красен Кралев за оказаната финансова подкрепа. Шефката на федерацията благодари на спортния министър за това, че всички разходи покрай лечението на грацията са били поети от ведомството.

Цвети

Илиана Раева бди над Цвети

Следващият етап от възстановяването на гимнастичката е финансово обезпечен от федерацията, която ще поеме всички разходи за това. Илиана Раева заяви, че ще продължи да бди над Цвети, пише Ретро.бг.

Близките на 21-годишната грация бдят денонощно над нея. Те са се постарали да я предпазят от излишен стрес и напрежение, изолирайки я напълно от външния свят. За сега не е ясно къде се намира Цветелина Стоянова. Знае се само, че тя не е нито в дома на баща си, нито в апартамента на баба си.

Прародителката на гимнастичката е убедена, че ангелът на дъщеря й е спасил Цвети от най-лошото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар