Мика Стоичкова доказа, че не й пука от нищо и никого: Виж какво изсъска!

Мика Стоичкова доказа, че не й пука от нищо и никого: Виж какво изсъска!
1 (20%) 1 vote

Мика Стоичкова показа, че не й пука от нищо и никого!

Мика Стоичкова тотално изтрещя. Голямата дъщеря на Христо Стоичков се доказа като достойна наследница на големия си баща и че главата й дава заето.

Този път Мика Стоичкова пак побесня. Сега обаче яростта на Михаела Стоичкова е насочена не към някой човек, а към страната, в която живее от години със семейството си.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова изригна бясна срещу Америка

Мика скоро ще роди в САЩ и първото си дете, но не скри яростта си към нея. Тя избесня в социалната мрежа против Америка, че не може да изчисти боклука си и да се справи с вируса зита.

Мика Стоичкова написа в социалната мрежа, че сега се страхува дори да отиде в супер маркета заради въпросния вирус. „Преди, когато родителите ми бяха в Африка, изобщо не се притеснявах да им ходя на гости и не се страхувах от зараза.

Сега се притеснявам да не ме ухапе комар в Америка и да ме зарази с вируса зита. Америка, почисти си лайната…”, написа побеснялата Мика в социалната мрежа.

Голямата наследница на Камата наистина се е бъгнала от страх. Тя се притеснява от болестта и не смее дори да излезе навън спокойно.

Притеснява се да не се разболее от опасния вирус. Заради този страх тя пропусна и сватбата на сестра си Христина в България. Параноята здравата я тресе, притесняват се и нейните приятелки.

Възрастните хора понасят добре болестта, но не така се случва с бебетата. Малките човечета се разболяват от болестта хидроцефалия.

Заболяването представлява натрупване на гръбначномозъчна течност в кухините на мозъка. Болестта може да се прояви във всяка една възраст, но най-засегнати и застрашени са бебетата и кърмачетата.

Мика Стоичкова обаче не се е съобразила с една малка подробност. И тя е, че епидемията вече е овладяна в Америка и опасността е загърбена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар