Вижте снимки от приказния меден месец на Христина Стоичкова

Вижте снимки от приказния меден месец на Христина Стоичкова
3 (60%) 2 votes

Ето къде Христина Стоичкова и нейният съпруг Лука Белич карат медения си месец

Христина Стоичкова публикува снимки от приказния си меден месец. Щастливата младоженка написа в мрежата, че след изпълнения с емоции и вълнения месец август е дошло време за заслужена почивка. Младото семейство отмаря на тузарския гръцки остров Санторини, който е предпочитана дестинация за милионерите от цял свят.

Булката се написа, че след бурята настъпва затишие и показа снимки от райското кътче, на което отмаря с любимия си. Санторини е известен със снежно белите си сгради, кристално чиста вода и ситен морски пясък.

Припомняме, че на сватбата на Христина Стоичкова се разрази невероятен скандал. Журналист, работещ за известен столичен всекидневник, обвини Камата, че е употребил физическа сила при саморазправата си с него. Както вече стана ясно, казусът ще бъде разрешен в съда. Футболистът заяви, че не желае да се спекулира с този случай и да се помрачава щастието на семейството. Малко преди да се върне в САЩ, Христо Стоичков заяви, че спорът ще бъде разрешен по съдебен път, пише БЛИЦ.

Приказната сватба на Христина Стоичкова се състоя в любимия хотелски комплекс  на футболиста край езерото в Правец. Там той събра над двеста гости, с които отпразнува щастливото събитие.

Щерка му се омъжи за хърватеца Лука Белич след няколкогодишна връзка. Двамата се запознали по време на следването й в САЩ. Любовта между тях пламнала от първия миг. Въпреки желанието на двамата влюбени да узаконят много по-рано връзката си, Христо Стоичков бил категоричен, че дъщеря му ще облече бялата рокля едва след като се дипломира.

Тя завърши следването си тази пролет и двамата с Лука побързаха да узаконят връзката си. Последните клюки гласят, че Христина Стоичкова е бременна. Ако това е вярно, детето й ще се роди малко след раждането на дъщеричката на Мика.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар