Албена Вулева захапа и Лили Иванова

Гласувайте за статията

Албена Вулева като психоаналитик анализира личността на Лили, тя я нарече глуповата женица

Че има голяма уста Албена Вулева едва ли някой може да го оспори. Хапливата журналистка нападна примата на българската естрада Лили Иванова. Дори успехите на една обичана и известна звезда като Лили не могат да затворят нейната зинала паст.Албена Вулева за Лили Иванова

След като успя да сравни със земята поредица от фолк звезди както и най-голямата си врагиня Ваня Червенкова хлевоустата Вулева посегна и на иконата на българската естрада. Това, че Лили Иванова е смятана за институция и хората са на мнение, че творчеството й ще се помни от поколенията не спря бившата водеща на „Сигнално жълто“ да посегне и на нея.

Вулева я нарича злобна и глуповата. Но след това твърди, че май я харесва заради нейната амбиция и целеустременост. Но после пак нарежда, че именно глупостта и простоватостта на Лили Иванова й помагат да се отдаде на целите си. Така смята русокосата журналистка като твърди, че певицата няма акъл да си намери разсейващи фактори. Затова се била отдала само на творчеството си.

Грубостта и жестокостта на Албена Вулева този път не получи подкрепата на феновете. Статусът не събра достатъчно лайкове. Дори раздразни някои. Които изригнаха с жестоки коментари срещу нея. Защитавайки любимата си изпълнителка Лили Иванова. Те смятат, че този път Вулева наистина прекали.

Но на нея май нищо не й пречи да изказва мнение без да се съобразява с някой. Албена Вулева за сетен път потвърди, че всякакви задръжки й са чужди, научаваме от  blitz.bg. И може да посегне дори на талантлив и обичан изпълнител като легендарната Лили Иванова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Албена Вулева захапа и Лили Иванова”

  1. Стресната

    сеп. 12. 2016

    Икона, институция… ? 😉

Добавете коментар