Ето какво не знаехме за Поли Генова

Ето какво не знаехме за Поли Генова
5 (100%) 1 vote

Неизвестен факт от миналото на Поли Генова излезе наяве

Факт от миналото на Поли Генова, неизвестен досега на широката общественост, излезе наяве. Блондинката с ангелски глас може да похвали с прекрасно детство. Въпреки, че родителите й са любящи и отговорни хора, тя не е израснала с тях. Блондинката разказва, че причината за дългата раздяла с родителите й е тривиална – тяхната работа.

Майката и баща на Поли Генова са бивши служители на Външно министерство. Работили са в няколко от посолствата на страната ни в чужбина. Тъй като те били постоянно заети с подобряване на професионалната им квалификация, свързана с обучения и чести пътувания, малката Поли израснала при своята баба.

Изпълнителката споделя, че дълги години родителите й са били в чужбина заради работата си. Човекът, който се грижил за нея през цялото това време, била нейната баба. Прародителката на Поли Генова се пенсионирала по-рано, за да се посвети изцяло на своята внучка. Благодарение на нея изпълнителката е ходила на местата, които желае.

На своята баба тя дължи и голяма част от качествата си и най-вече желязната самодисциплина, която има. Певицата не крие, че възрастната жена е изградила в нея много ценни качества. От нея тя се научила винаги да подранява и никога да не закъснява. Благодарение на баба си, изпълнителката и до днес следва принципите, заложени от нея във възпитанието й.

Поли Генова

Поли Генова отгледана от своята баба

Поли Генова не крие, че на прародителката си дължи отдадеността към своята работа и желанието да доведе до край всичко, с което се захване.

И до днес тя изпълнява с усърдие всяка задача. Винаги спазва сроковете и дори подранява, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Но за съжаление въпреки успехите в кариерата и желязната самодисциплина, тя няма късмет в любовта. И до днес блондинката търси отговор на въпроса защо бившият й приятел си тръгна от нея без да каже нито думичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ето какво не знаехме за Поли Генова”

  1. Надежда

    сеп. 12. 2016

    Майка й е архитект, а баща й работи на летището…Нейните баба и дядо са работили за Външно министерстово :X

  2. георги

    сеп. 27. 2017

    Защо ли и тук прозирам дългата ръка на службите за сигурност,???, навързали са се не като черва, а трансцедентално за поколения напред, беше ми интересно да проверя, кои са родителите и провокиран от нейно интервю как наградила момиче, което я било наградило миналата година на някакъв музикален фестивал, номенклатурните внучета се награждават едно друго, типично за кланът към който принадлежат…, а за другите деца-кокали…

Добавете коментар