Любо Нейков не е стъпвал от месец в кухнята (Вижте каква е причината)

Любо Нейков не е стъпвал от месец в кухнята (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

От месец кухнята на Любо Нейков стои заключена

Любо Нейков, който се слави като добър кулинар, от месец не е влизал в кухнята. Офисът на продуцентската къща „Дрийм Тийм“ е снабден с напълно оборудвана кухня. В нея комикът ежедневно вихри фантазията си и показва своите кулинарни умения. Той глези подчинените си с гурме ястията, които приготвя.

Пълничкият продуцент не крие, че има самочувствието на добър готвач. Факт е, че кулинарните му умения са признати и от неговите колеги. Подчинените на комика също са облагодетелствани от завидните му кулинарни способности.

Той е ненадминат не само при приготвянето на изискани ястия, но и на традиционни български специалитети. Освен на топлата кухня, комикът залага и на приготвянето на колбаси и други деликатеси от месо. Подчинените му си облизват пръстите от пастърмата, която приготвя.

Доказателството за това е на лице – всички от екипа на мастития продуцент в последните години пуснаха коремчета. Единственият, който успява да устои на изкушенията му, е Руслан Мъйнов. Комикът не просто успя да отслабне, но и да запази постигнатите резултати. Той е единственият, който се въздържа от дегустация на вкусните гозби на Любо Нейков.

Любо Нейков

Любо Нейков не е стъпвал от месец в кухнята

За съжаление комикът не е стъпвал от цял месец в кухнята й я държи заключена. Причината за това е усиленият ремонт, който тече в продуцентската къща. Комикът е решил да освежи офисите и прилежащите помещения. Поради тази причина кухнята му е заключена вече месец.

Колегите му очакват с нетърпение приключването на ремонта, за да се насладят отново на вкусните гозби, които продуцентът им приготвя.

Въпреки предупрежденията на лекарите да се ограничи в приема на калорични храни, Любо Нейков продължава да се храни нездравословно. Всичките му опити да пази диета за съжаление удрят на камък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар