Близка на Цвети Стоянова проговори (Вижте какво каза тя)

Близка на Цвети Стоянова проговори (Вижте какво каза тя)
5 (100%) 2 votes

Най-близкият човек на Цвети Стоянова има собствена теория за случилото се

Баба Цвета, която е най-близкият човек на Цвети Стоянова, проговори. Възрастната жена все още си спомня с ужас за фаталния 14 юни, когато внучка й полетя от шестия етаж. Дни след изписването на грацията от „Пирогов“, баба й проговори. Тя има собствена теория за чудото, което споходи внучка й.

Възрастната жена, чието име носи красивата Цветелина Стоянова, заяви че малко след инцидента й се явила покойната дъщеря Анета – майката на грацията. Тя уверила родителката си, че всичко с тяхното момиченце ще бъде наред.

И до днес баба Цвета е убедена, че внучка й се е възстановила благодарение на закрилата на своята майка. Прародителката на грацията знае, че за мнозина версията й е абсурдна, но тя е убедена, че ангелът на Анета е върнал гимнастичката към живота.

И за лекарите в „Пирогов“ случаят на грацията е същинско чудо. Тя оцеля след скок от шестия етаж. Според тях травмите е можело да бъдат много по-сериозни. Но благодарение на клоните на дървото, върху което е паднала Цвети, най-лошото е било предотвратено.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова е била спасена от ангела на покойната си майка

Майката на грацията починала едва на 38 години, покосена от инсулт. Тя оставила двете си деца на грижите на своята майка и техния баща. Братът на красавицата израснал при баща си, а тя при своята баба.

Възрастната жена благодари не само на лекарите за грижите, които положиха за внучка й, но и на Илиана Раева за подкрепата, която й оказала в този труден момент.

Местонахождението на Цвети Стоянова се пази в тайна от близките й. Известно е, че тя не е нито в дома на баба си, нито в дома на своя баща. Грацията все още е много слаба не само физически, но и психически и поради тази причина близките й са я поставили в пълна изолация от околния свят, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар