Мика Стоичкова изригна срещу САЩ

Мика Стоичкова изригна срещу САЩ
5 (100%) 1 vote

Mика Стоичкова доказа, че е достойна наследница на Христо Стоичков

Мика Стоичкова изригна в мрежата в стил Христо Стоичков. Футболната щерка скочи срещу САЩ. Бъдещата майка е под карантина заради вируса Зика. Както е известно той може да има сериозни последствия не само върху бременните, но и върху плода, който расте в утробата им.

Наследникът на футболната щерка се очаква да се появи на бял свят след броени дни. Но заради вируса Зика майка не си показва носа навън. Гневната госпожа Рамадан избухна в мрежата, призовавайки САЩ да се справи с проблема. Тя заяви, че когато родителите й живеели в Африка, ги посещавала без страх за здравето си. А сега, когато живее в щатите, изпитва страх да отиде до магазина и живее като затворник, пише БЛИЦ.

Заради вируса Зика Мика Стоичкова не присъства и на сватбата на сестра си Христина. Бляскавата церемония се състоя преди две седмици в луксозния хотелски комплекс „Риу Правец“. Но бременната Михаела не успя да се прибере. В този важен за семейството ден тя беше далече от най-любимите си хора.

До последно всички мислеха, че Мика Стоичкова ще бъде буката, но в последния момент стана ясно, че младоженката е сестра й. Целта на семейството беше за отклони вниманието на папараците и да се подготви на спокойствие за предстоящото щастливо събитие.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова избухна

Но за съжаление то не мина без инциденти. Случилото се с журналиста и репортера на „България днес“, върху които Камата изля гнева си, разбуни духовете.

След скандала Мика Стоичкова изрази възмущението си в социалната мрежа, заявявайки че това е тъжната родна действителност – в България никой не разбира, че след като е нежелан на едно място, не трябва да ходи там.

Първородната щерка на Камата попита защо на бенефиса му не е имало нито един пребит журналист, където бяха поканени всички медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар